PRAVNE NAPOMENE

Internetska stranica sadrži opće informacija o Chromos boje i lakovi d.d. i povezanim trgovačkim društvima, poslovanju navedenih društava te njihovim proizvodima. Napomene se odnose na sve koji posjećuju internetsku stranicu; molimo, pažljivo pročitajte istu. Korištenjem internetske stranice http://www.chromos-bil.hr korisnik potvrđuje da je prihvatio i da je suglasan s navedenim uvjetima.

Opća pravila i uvjeti

Opća pravila i uvjeti Chromos boje i lakovi d.d.

Naziv tvrtke:CHROMOS BOJE I LAKOVI d.d.

Skračeni naziv: CHROMOS BIL d.d.

Registracijski broj: 080010237        

Porezni broj:  61150947001                

Sjedište: Zagreb

Poslovna adresa:Radnička cesta 173D

Telefon:+385 (0)1 2410 666

Faks:+385 (0)1 2405 512

 

Pravne informacije

Sva prava pridržana. Napomene se odnose na početnu stranicu i sve pod-stranice internetske stranice http://www.chromos-bil.hr. Sve informacije i materijal (tekst i slike) na internetskoj stranici http://www.chromos-bil.hr zaštićeni su autorskim pravom i srodnim pravima i/ili pravima industrijskog vlasništva koja drži CHROMOS BIL d.d. i/ili povezana trgovačka društva. Korisnici smiju koristiti internetsku stranicu http://www.chromos-bil.hr samo u privatne nekomercijalne svrhe. Zabranjeno je korištenje internetske stranice http://www.chromos-bil.hr na bilo koji drugi način, pogotovo u komercijalne svrhe.

Ograničeno korištenje informacija i materijala

Sve informacije i materijal (tekst i slike) objavljeni na internetskoj stranici http://www.chromos-bil.hr mogu se razmnožavati samo u nekomercijalne svrhe pridržavajući se svih iskazanih upozorenja o autorskim pravima i/ili pravima industrijskog vlasništva. Spomenute informacije i materijali ne smiju se kopirati, razmnožavati ili na bilo koji drugi način distribuirati u komercijalne svrhe bez izričitog odobrenja od strane CHROMOS BIL d.d. /ili povezanih trgovačkih društava.

Svaka kopija ili dio sadržaja sa internetske stranice mora biti označena CHROMOS BIL znakom, u skladu s pravilima korporativnog identiteta - sva prava pridržana. Internetska stranica http://www.chromos-bil.hr također sadrži informacije trećih strana te poveznice do internetskih stranica trećih strana, pri čemu CHROMOS BIL d.d.  nije odgovoran za njihov sadržaj i ne može ništa jamčiti u tom pogledu. Za posjećivanja i korištenja spomenutih poveznica, odgovornost CHROMOS BIL d.d. u potpunosti je isključena.

Ove Pravne napomene CHROMOS BIL d.d. može izmijeniti u bilo kojem trenutku te je za korisnike obvezujuća u svojem trenutno valjanom obliku; zato preporučamo da se dobro upoznate s njenim sadržajem kod svakog posjeta internetskoj stranici http://www.chromos-bil.hr. Korištenje internetske stranice http://www.chromos-bil.hr suprotno ovdje navedenim pravilima je zabranjeno. Korisnik koji koriste internetsku stranicu http://www.chromos-bil.hrsuprotno ovdje navedenim pravilima u potpunosti sam odgovora za svoje postupke.

Ograničena odgovornost

Sve informacije i materijali na internetskoj stranici http://www.chromos-bil.hr su isključivo  informativnog karaktera. CHROMOS BIL d.d. predan je pružanju točnih, ažurnih i potpunih podataka na internetskoj stranici http://www.chromos-bil.hr, međutim ne može jamčiti njihovu točnost i cjelovitost te ne preuzima odgovornost u tom pogledu.

Korisnici internetsku stranicu http://www.chromos-bil.hr te njen sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. CHROMOS BIL d.d. i druge pravne ili fizičke osobe koje su doprinijele osnivanju i oblikovanju stranice ili još uvijek sudjeluju u njezinom ažuriranju, nisu odgovorne za štetu do koje može doći zbog pristupanja i korištenja stranice, bilo kakve greške ili propusta u sadržajima ili pak nemogućnosti korištenja informacija na tim internetskim stranicama.

CHROMOS BIL d.d. nije odgovoran za štetu (uključujući onu nastalu zbog virusa) do koje može doći na korisnikovoj programskoj opremi, mobilnom telefonu ili bilo kojoj drugoj napravi i/ili aplikaciji koja se je koristila za pristup spomenutoj internetskoj stranici, koja je posljedica pristupa ili korištenja internetske stranice http://www.chromos-bil.hr. Nadalje, CHROMOS BIL d.d. nije odgovoran za bilo koju drugu vrstu štete do koje može doći zbog korištenja ili nemogućnosti korištenja internetske stranice http://www.chromos-bil.hr. CHROMOS BIL d.d. pridržava pravo da internetsku stranicu http://www.chromos-bil.hr bilo kada promijeni, na bilo koji način i bez obzira na razlog, bez prethodne obavijesti te ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice takvih promjena.

Zaštita osobnih podataka

Na nekim se dijelovima naše internetske stranice može dogoditi da ćete nam dobrovoljno povjeriti svoje osobne podatke, kao što su ime, adresa, e-mail kao posljedica izmjenjivanja pošte, registracija, kupovina ili sudjelovanje u internetskim istraživanjima. CHROMOS BIL d.d. jamči da će vaši podatci ostati povjerljivi, u skladu s odredbama primjenjivog zakonodavstva.

CHROMOS BIL d.d. koristit će i zadržavati Vaše podatke u skladu s odredbama zakonodavstva koje se odnose na zaštitu osobnih podataka. Prikladni tehnički i organizacijski postupci koriste se kako bi se spriječio neovlašten pristup osobnim podatcima ili njihovo razotkrivanje, kako bi se održala točnost osobnih informacija i zajamčilo njihovo prikladno korištenje.

Iznošenjem osobnih podataka korisnik se slaže da CHROMOS BIL d.d. smije sakupljati, pohranjivati i obrađivati sakupljene osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, uzimanja uzoraka, anketiranja i statističke obrade podataka, kako bi odredio korištenje usluga, prilagodio ponude i segmentaciju, za istraživanje tržišta ili za druge marketinške potrebe CHROMOS BIL d.d. Slaže se i da mu CHROMOS BIL d.d. smije slati ankete, obavijesti o promocijama, novim proizvodima i nagradnim izvlačenjima.

Korisnik je upoznat i izričito se slaže da CHROMOS BIL d.d. smije određene dužnosti povezane s obradom stečenih osobnih podataka povjeriti ugovornim partnerima s kojima ima ugovor o obradi osobnih podataka. Ti partneri smiju obrađivati stečene podatke u imenu CHROMOS BIL d.d. u gore navedene svrhe i u skladu s važećim zakonodavstvom.

Korisnik može u svakom trenutku od CHROMOS BIL d.d. zahtijevati pregled, dopunu, popravak ili brisanje svojih osobnih podataka ili trajan ili privremen prekid obrađivanja njihovih osobnih podataka u izravne marketinške svrhe, u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (Uradni list RS, br. 86/2004 i nadalje .; ZVOP-1). Korisnik to može učiniti slanjem elektronske pošte na odjava@chromos.eu ili poštom na adresu CHROMOS BIL d.d., Radnička cesta 173D, 10 000 Zagreb. Unutar 15 dana od primitks obavijesti, CHROMOS BIL d.d. spriječit će korištenje osobnih podataka korisnika u svrhu izravnog marketinga.